Diensten

Posted by on feb 15, 2019 in Featured, Portfolio

Uw diensten en producten op telecommunicatie- en ICT-gebied onderbrengen bij één partner? Van beheer op Avaya IP telefonie tot Hosted IP Telefonie tot complete computernetwerken, DeWiCom  levert het en installeert het.

DeWicom is een betrouwbare partner voor telecommunicatie- en ICT-diensten.  Wij adviseren bedrijven bij het efficiënt inrichten van de Telecom omgeving. Daarnaast bieden wij onafhankelijk en professioneel advies en helpen u onnodige kosten besparen. DeWiCom adviseert, levert, installeert en onderhoudt de beste telecom en ICT-oplossingen voor uw bedrijf.

Wij hebben jarenlange ervaring binnen de Telecom en ICT en houden de nieuwste ontwikkelingen scherp in de gaten.  Hierdoor bent u als klant verzekerd van het allerbeste advies.